Over ons

"HOE GROTER ONZE UITDAGING, HOE GROTER ONZE DRIVE"

Wat we doen
Bij Sparkel denken we continu in concepten, begrijpen we de behoeften van consumenten en kunnen we die in een fractie van een seconde betrekken. We identificeren ons met retailers en kijken naar de nieuwste trends. Op deze manier kunnen we ons doel bereiken om de meest unieke, betere en eerlijkere concepten te ontwikkelen. Al onze concepten hebben hoge normen voor productkwaliteit en verpakkingsontwerp. Nu hebben we het voorrecht om dagelijks contact te hebben met klanten en consumenten met onze uitzonderlijke en unieke producten en grote retailers door heel Europa te leveren.

Missie
Onze missie is het creëren en ontwikkelen van inspirerende, unieke en eerlijke, milieuvriendelijke producten die een glimlach op consumentengezichten toveren.

Visie
Onze visie is dat wanneer we in staat zijn om een ​​vonk te creëren tussen ons bedrijf en onze klanten, tussen onze producten en consumenten, tussen management en medewerkers, we in staat zijn om te groeien, uit te blinken en betere producten te maken. Wij geloven erin onze partners met respect en waardigheid te behandelen. Samen combineren we ideeën om betere concepten en producten te ontwikkelen. We gebruiken onze gezamenlijke krachten om snelheid en flexibiliteit te vergroten. We creëren toegevoegde waarde, zodat alle partners profiteren van betere resultaten.